om mig.

Det här är jag. Jag har målat i olja sen jag var ca 14 år gammal då jag gick på en målarkurs på Österlen. Kursledaren konstnären Lars Eliasson som är verksam inom kända ÖSKG, fick mig att fastna för målandet, och det blev för livet. Jag har sedan dess i stort sett utvecklats själv genom att testa olika sorters motiv och tekniker. Men jag har hållit mig till oljefärger och viktigt är även att duken jag målar på är av bra kvalité och av linne (med vissa få undantag)
Jag bor i en 1600 tals gammal gård i Dalköpinge by strax öster om Trelleborg tillsammans med min sambo Stefan Mårtensson (även han konstnär). Jag har två fina söner, Tim och Ted. Tim bor i Peru  med sin fru Elizabeth. De har gett mig två underbara barnbarn, Ghia och Saga. Ted  bor i Malmö tillsammans med sin sambo Erika.
Min absoluta favoritsyssla är att gå på antik och loppmarknader. Det har blivit många besök i Danmark och Sverige. Men roligast har varit turerna till Frankrike, England och Belgien.
När jag och sambon flyttade till gården så renoverade vi i stort sett alla utrymmen. Vi har en hel del kvar att göra. Men bland det första som gjordes var att renovera det gamla grisstallet till ett galleri. Där fanns ett litet rum i stallet som tidigare hade hyst spannmål silos m.m. Det var ju en helt perfekt yta för att få fram alla mina vackra fynd som gjorts på marknader under årens lopp. Där har ju nu startat upp en liten antik, vintage, kuriosa butik.